Scheidingsadvocaat Breda

De beslissing om uit elkaar te gaan is nooit makkelijk. Weet u zeker dat het echt niet meer goed komt? Hoe ziet uw leven er straks dan uit? En waar bent u wanneer het samen niet meer langer gaat? Het is volkomen normaal dat deze vragen door uw hoofd spoken aan het begin van het proces. Daarom schept Küppers & Odekerken vanaf het allereerste gesprek helderheid over het traject en de kosten van een scheiding aanvragen in Breda. Dit stappenplan over een scheiding helpt u op weg.

Schakel een scheidingsadvocaat in Breda in

Komt u er samen niet uit? Dan is het verstandig om een afspraak in te plannen met een scheidingsadvocaat in Breda. Zo krijgt u meer helderheid over de regeling en de bedragen die u eventueel moet betalen. Wilt u een scheiding aanvragen in Breda? Maak vrijblijvend een eerste afspraak. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 076-56 11 265.

Iedere scheiding is uniek

Waar het ene stel in een paar maanden al duidelijkheid heeft over de afwikkeling van hun relatie, doet het andere er jaren over om het eens te worden. We kunnen dan ook niet precies zeggen wat uw scheiding kost wanneer u een scheiding aanvraagt in Breda. We zijn wel duidelijk over ons tarief. Dat bedraagt € 238,98 per uur all-in. Want kantoorkosten en andere verborgen opslagen? Daar geloven we niet in bij Küppers & Odekerken.