links Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  | 076-5611265rechts 

Scheidingsadvocaat Breda

Küppers & Odekerken staat als scheidingsadvocaat in Breda voor u klaar. De beslissing om uit elkaar te gaan is nooit makkelijk. Weet u zeker dat het echt niet meer goed komt? Hoe ziet uw leven er straks dan uit? En waar bent u wanneer het samen niet meer langer gaat? Het is volkomen normaal dat deze vragen door uw hoofd spoken aan het begin van het proces. Daarom scheppen onze scheidingsadvocaten vanaf het allereerste gesprek helderheid over het traject en de kosten van het aanvragen van een scheiding. Dit stappenplan helpt u hierbij op weg.

Scheidingsadvocaat in Breda inschakelen


Komt u er samen niet uit en is mediation voor jullie ook geen optie meer? Dan is het verstandig om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een scheidingsadvocaat in Breda. Zo krijgt u meer helderheid over de regeling en de bedragen die u eventueel moet betalen. Wilt u een aanvraag indienen om te scheiden in Breda? Maak een eerste afspraak met één van onze scheidingsadvocaten. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 076-56 11 265.

Iedere echtscheiding is uniek

Scheidingsadvocaat Breda

Waar het ene stel in een paar maanden al duidelijkheid heeft over de afwikkeling van hun relatie, doet het andere er jaren over om het eens te worden. Wanneer u van plan bent om uw echtscheiding aan te vragen in Breda, kunnen we daarom niet precies zeggen wat uw scheiding gaat kosten. Maar waar we wel duidelijk over zijn, is over ons tarief. Dat bedraagt €238,98 per uur all-in. Want kantoorkosten en andere verborgen opslagen? Daar geloven we niet in bij Küppers & Odekerken. Uw scheiding goed afhandelen? Wij helpen u.

 

 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u direct een vrijblijvend adviesgesprek inplannen? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

 

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Type hier uw naam alstublieft
Invalid Input
Type hier uw e-mail adres waarop wij u kunnen bereiken
Invalid Input
Invalid Input
Ik ben geen robot Refresh Invalid Input

Scheiden in Breda: veelgestelde vragen

Hoeveel kost scheiden in Breda?

De totale kosten van een scheiding in Breda zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer u kiest voor onderling overleg (mediation) dan bespaart dat kosten. Bij Küppers & Odekerken is het tevens mogelijk om een pakketprijs af te spreken voor het mediation traject. Bij een echtscheidingstraject rekenen we een uurtarief van €238,98 all-in

Hoe lang duurt het scheidingsproces?

Een echtscheidingsprocedure met een eigen scheidingsadvocaat in Breda kan soms lang duren. De wachttijden bij de rechtbanken zijn lang. Hierdoor kan het meer dan een jaar duren voordat u een zitting heeft nadat het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank is ingediend. Wij adviseren dan ook om zoveel mogelijk met elkaar in overleg te treden en te kiezen voor mediation in BredaEen dergelijk traject kan worden afgerond binnen een aantal maanden. 

Hoe wordt er verdeeld bij huwelijkse voorwaarden?

In de meeste gevallen wordt de verdeling bij huwelijkse voorwaarden op 2 manieren aangepakt: een volledige uitsluiting van iedere gemeenschap waarbij ieder zijn/haar eigendom na de scheiding behoudt óf een uitsluiting met een zogenaamd periodiek verrekenbeding. Dit houdt in dat ieder zijn/haar eigendom behoudt, maar dat er wel jaarlijks een verplichting is om tot verrekening van overgespaard inkomen over te gaan.

Moet ik de waarde van mijn onderneming in Breda delen?

Wanneer u gaat scheiden in Breda en u een onderneming heeft, dan is het delen van de waarde hiervan afhankelijk van de afspraken die u heeft gemaakt. Wanneer er niets over afgesproken is, maar u wel onder gemeenschap van goederen getrouwd bent, valt uw onderneming ook in de gemeenschap. Dit betekent dat u in beginsel de helft van de waarde van de onderneming moet delen. Wanneer u bent getrouwd onder huwelijkse voorwaarden dan is het delen van de waarde van uw onderneming afhankelijk van de inhoud van de huwelijkse voorwaarden. De advocaten van Küppers & Odekerken zijn gespecialiseerd in echtscheidingsprocedures met eigen ondernemingen en kunnen u daarom perfect van dienst zijn bij dergelijke situaties.

  • Küppers & Odekerken Advocaten

  Ginnekenweg 185

  4835 NA Breda

  T 076-5611265

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  kuppersodekerken.nl