Slide background

LINDA KÜPPERS

SANNE ODEKERKEN

OVER ONS

Toen Linda Küppers en Sanne Odekerken hun kantoor voor familie- en erfrecht in 2016 oprichtten, deden zij dat niet omdat zij vonden dat er nog niet genoeg advocatenkantoren waren. Maar wél omdat zij – mede door Linda’s jarenlange ervaring als bestuurslid van de vFAS – zagen dat er nog lang niet genoeg advocaten en mediators zijn die zowel góed als goed georganiséerd zijn.

Want natúúrlijk kennen de advocaten en mediators van Küppers & Odekerken het landschap van wetten en regelgeving als hun broekzak. Weten zij de weg naar de oplossing te vinden en begrijpen ze de emoties die zij onderweg tegenkomen. En uiteráárd vindt u bij hen het klankbord dat u nodig heeft en begrijpen zij dat het belang van een zorgvuldige afwikkeling verder reikt dan alleen het materiële.

Wat Küppers & Odekerken advocaten onderscheidt, is dat zij u vanaf het allereerste gesprek helderheid bieden. Over hun aanpak. Het emotionele, maar ook administratieve proces waar u voor staat. Wat u van hen mag verwachten - en zij van u. En natuurlijk de kosten waarmee u moet rekenen als u voor de ene of andere optie kiest. Een manier van werken die voor alle partijen overzicht schept, rust geeft en de gemoederen niet afleidt van het doel: de oplossing bereiken die u op lange termijn het meeste geluk brengt.

LINDA KÜPPERS ADVOCAAT EN MEDIATOR

Toen mr Linda Küppers in 2019 haar 30-jarig jubileum als advocaat vierde, was ze niet alleen de specialist pur sang op het gebied van het afwikkelen van scheidingen. Maar intussen ook bestuurslid van het landelijk bestuur van de vFAS. En tot 2018 zelfs vicevoorzitter van deze Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators.

Deze brede en diepe ervaring naast haar inzicht in mensen en wetten heeft Linda gemaakt tot een uitgesproken voorstander van het opzoeken van onderling overleg. Aan de ene kant omdat je zo het proces zelf in de hand houdt en gemakkelijker tot een duurzame oplossing komt. Aan de andere kant omdat dat vaak de manier is die cliënten sneller in staat stelt een begin te maken met het opbouwen van hun eigen toekomst.

Lukt een onderling overleg om een of andere reden niet – of niet optimaal - dan is mr Küppers de advocaat die elke cliënt zich wenst in een procedure bij de rechtbank. Linda Küppers blijft echter wel reëel en zal nooit adviseren een onhaalbare procedure in te gaan. 

 

 • Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)
 • Lid van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
 • Bestuurslid landelijk bestuur vFAS van 2014-2018
 • Commissielid Raad van beroep bij Stichting Tuchtrecht Scheidingsmediation vFAS met ingang van 1 september 2020
 • Vice voorzitter de Maatschappij, departement West-Brabant sinds januari 2020
 • Januari 2021: Vertrouwenspersoon binnen de vFAS
 • April 2021: Vertrouwenspersoon bij team LawCare van de NOvA
 • Maart 2021: Commissielid project ‘Kwaliteitsverbetering preventie en aanpak complexe scheidingen in West-Brabant’

 

Door de toename van het aantal internationale scheidingen en de vraag naar begeleiding en advies heeft Linda zich inmiddels gespecialiseerd in Internationale echtscheidingen.  

076 56 11 265 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SANNE ODEKERKEN ADVOCAAT EN MEDIATOR

Mr Sanne Odekerken studeerde eind 1999 af aan de Universiteit Maastricht en behaalde daarna cum laude de opleiding familierecht van de vFAS. Als de ‘vakgek’ die zij is, sloot zij zich als advocaat aan bij een middelgroot kantoor. En deed daar ruime ervaring op in haar beide vakgebieden: familie- én erfrecht.

In 2016 koos Sanne voor het ondernemerschap en werd partner in Küppers & Odekerken Advocaten. Samen met Linda koppelt zij hier haar jarenlange inhoudelijke ervaring aan haar passie voor – de ontwikkeling van – het vak. Om zo het beste én best georganiseerde kantoor neer te zetten dat haar cliënten verdienen.

Sanne staat voor een eerlijk advies en zal zich altijd tot het uiterste inspannen om een zaak naar tevredenheid van haar cliënt af te ronden. Daar waar nodig staat Sanne zeker haar “mannetje” in een gerechtelijke procedure. Haar cliënten voelen zich gesteund in een vaak moeilijk proces. Al zal zij het voeren van een langdurig en kostbaar proces, waar vaak alleen maar verliezers uit tevoorschijn komen, zoveel mogelijk vermijden.

Om haar passie voor het vak nog verder diepgang te geven, heeft Sanne de specialisatieopleiding Erfrecht gevolgd en is zij toegetreden tot de selecte club van erfrechtspecialisten van de VEAN.

 

 • Lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)
 • Lid van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
 • Lid van Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN)

076 56 11 265 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

PEGGY JANSEN KANTOOR MANAGER

Küppers & Odekerken advocaten heeft de ambitie om het beste én best georganiseerde kantoor op het gebied van familie- en erfrecht te zijn en blijven. Een verantwoordelijkheid die de advocaten en mediators van het kantoor delen met kantoor manager Peggy Jansen. Met haar BBA Nyenrode achtergrond en ondernemende persoonlijkheid runt zij het kantoor in al haar facetten. Daarnaast is Peggy als eerste aanspreekpunt een luisterend oor voor menig cliënt.

076 56 11 265 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De advocaten en scheidingsmediators van Küppers & Odekerken advocaten kunt u inschakelen als:

 • familiemediator die u en uw partner informeert en begeleidt in de richting van een regeling en uiteindelijk de scheiding tot stand brengt;
 • nalatenschapsmediator die de erfgenamen informeert en begeleidt naar een regeling;
 • advocaat die alleen úw belangen behartigt tijdens onderhandelingen of in een scheidings- of erfrechtprocedure;
 • coach en/of juridisch adviseur, al dan niet op de achtergrond;
 • u een second opinion wilt.

Küppers & Odekerken Advocaten kan geen derdengelden ontvangen, omdat wij geen stichting derdengelden ter beschikking hebben.

DE BESTE PARTIJEN AAN TAFEL

Zijn er meer of andere specialisten nodig om tot de oplossing te komen die u op de lange termijn de grootste kans op geluk geeft? Dan werken wij onder meer goed en graag samen met uitstekende adviseurs.


 • Küppers & Odekerken Advocaten

  Ginnekenweg 185

  4835 NA Breda

  T 076-5611265

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  kuppersodekerken.nl