Scheiden in Breda

Scheiden heeft een grote impact op uw leven, niet alleen op uzelf maar ook op uw omgeving en vooral als er kinderen in het spel zijn. Er moet veel geregeld worden bij een scheiding in Breda. Wij maken dit proces graag wat gemakkelijker voor u door u deskundig te begeleiden en veel zorgen voor u uit handen te nemen. Küppers & Odekerken schept vanaf het allereerste gesprek helderheid over het traject en de kosten van een scheiding.

Vele vragen

Hoe gaat het verder met de woning na een scheiding? Wat moet er geregeld worden voor de kinderen? Welke kosten zijn verbonden aan een scheiding? Heeft de scheiding gevolgen voor de onderneming? Het zijn slechts een aantal vragen waarover u moet nadenken bij een scheiding in Breda. Samen met u bespreken wij diverse zaken, geven wij juridisch en financieel advies en begeleiden wij u totdat er goede onderlinge afspraken worden gemaakt. Daarnaast biedt Küppers & Odekerken u een luisterend oor in deze lastige en emotionele periode.

Maak een nieuwe start

Waar het ene koppel in een paar weken of maanden al duidelijkheid heeft over de afwikkeling van hun scheiding, doet het andere er jaren over om het eens te worden. Een concreet stappenplan biedt u beiden echte voortgang. Op die manier wordt er een basis gelegd voor een toekomst waarin u beiden veder kunt. Wilt u meer weten over scheiden in Breda met hulp van Küppers & Odekerken? Neem dan vooral contact met ons op.