Mediation in Rijen

Vaak kan mediation in Rijen de oplossing zijn bij de afwikkeling van een scheiding. Wij kunnen u helpen om op een goede manier uw scheiding te regelen. Met begrip luisteren wij naar uw verhaal en erkennen wij uw belangen. Het is de bedoeling dat u en uw ex-partner naar elkaar luisteren; daar helpen wij u bij. Het uitspreken van uw ideeën en wensen over de afwikkeling van uw scheiding kan u dichter bij een gezamenlijke oplossing brengen wanneer u kiest voor mediation in Rijen. Küppers & Odekerken advocaten gaat altijd voor een optimale oplossing die voor uw beiden werkbaar is.

Hoe werkt mediation?

Voor veel mensen is mediation een relatief onbekend begrip. Mediation wordt gezien als professionele bemiddeling tussen twee personen die in een conflict zijn verwikkeld en dit niet meer zelf kunnen oplossen. Dit komt ook voor bij een scheiding tussen twee partners. Mediation is een manier om een uit de hand gelopen conflict samen op te lossen op een goede manier. Samen met een mediator uit Rijen zit u samen om tafel om met goede intenties met elkaar het gesprek aan te gaan. Ieder legt zijn standpunten, belangen, gevoeligheden en pijnpunten voor. Met mediation in Rijen heeft u samen met uw ex-partner invloed op de einduitkomst van uw scheiding. U zoekt samen naar een oplossing, die meerwaarde heeft voor alle partijen. De mediation is succesvol als er een acceptabel resultaat voor u beiden behaald wordt ofwel: een oplossing waar ieder mee instemt. Bij mediation in Rijen draait alles erom dat u samen wilt kijken naar de toekomst en wilt werken aan het oplossen van het conflict.

Scheiden in vijf eenvoudige stappen

Als u uw scheiding in goed overleg kan afwikkelen, dan scheelt u en uw ex-partner dat tijd en bespaart u zelfs geld. Ook als u (beiden) een eigen onderneming heeft, kunt u met een mediator van Küppers & Odekerken al scheiden in vijf stappen. De onderlinge afspraken die u maakt kunnen direct worden bekrachtigd door de rechtbank. Heeft u vragen over de stappen die u samen zou moeten kunnen zetten? Aarzel niet en neem direct contact op. Is mediation tijdens uw scheiding geen optie? Dan heeft u ieder een eigen scheidingsadvocaat nodig.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bij een scheiding helpen wij als mediators u graag met diverse zaken omtrent de afwikkeling van de scheiding. Conflicten tijdens dit proces ontstaan meestal door communicatieproblemen en de emoties van betrokkenen. Met mediation in Rijen kunt u zowel de juridische belangen als ook de emotionele standpunten op tafel leggen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ons kantoor is gevestigd nabij Rijen en staat voor u klaar met mediation. Neem contact op via 076 561 12 65 of maak meteen een afspraak.