Mediation in Oosterhout

Wanneer u kiest voor mediation in Oosterhout kan dat de oplossing bieden bij de afwikkeling van uw scheiding. Wij kunnen u helpen om op een goede manier uw scheiding te regelen. Wij zullen altijd goed uw verhaal luisteren en zullen u bovendien op juridisch en fiscaal/financieel gebied adviseren. Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van uw rechten en plichten: daarna bent u in staat om met elkaar goede afspraken te maken. Wij helpen u van het begin tot het eind om tot die afspraken te komen. Omdat wij getraind zijn in het luisteren naar uw verhaal zijn wij in staat om snel tot de kern door te dringen en daar oplossingen voor te bedenken. Het uitspreken van uw ideeën en wensen tijdens Mediation in Oosterhout over de afwikkeling van uw scheiding en het inkaart brengen van de (juridische) mogelijkheden brengt u dichter bij een gezamenlijke oplossing wanneer u kiest voor mediation in Oosterhout. Küppers & Odekerken advocaten streeft altijd voor een optimale oplossing waarmee beiden in de toekomst verder kunt.

Hoe gaat mediation in zijn werk?

Voor veel mensen is het begrip mediation nog onbekend. In mediation zal er via professionele bemiddeling worden geprobeerd een vastgelopen afwikkeling van een echtscheiding tot een oplossing te brengen. Conflicten worden uitgesproken en duurzame oplossingen worden samen met u gezocht. Samen met een mediator uit Oosterhout zit u samen om tafel om het gesprek met elkaar aan te gaan; uitsluitend met goede intenties en te komen tot goede oplossingen.

Tijdens dit gesprek legt iedere partij zijn of haar standpunten en belangen op tafel. Met mediation in Oosterhout kunt u samen met uw ex-partner sturen op de einduitkomst van uw scheiding. U gaat samen met de mediator op zoek naar een oplossing, die meerwaarde heeft voor alle partijen. De mediation is succesvol als er een acceptabel resultaat voor u beiden voor u beiden behaald wordt ofwel: een oplossing die ook houdbaar is in de toekomst en waarmee u verder kunt. Bij mediation in Oosterhout draait alles om het kijken naar de toekomst, echter daarbij wordt de pijn uit het verleden ook een plaatsje gegeven als dat nodig is.

Eenvoudig uw scheiding afwikkelen

Als u samen uw scheiding in goed overleg kan afwikkelen, dan scheelt u dat tijd en bespaart u dat geld. Stel u heeft beiden een eigen onderneming, ook dan kunt u met een mediator van Küppers & Odekerken al scheiden in vijf eenvoudige stappen. Afspraken die u onderling maakt kunnen direct worden bekrachtigd door de rechtbank. Heeft u vragen over de stappen die u met mediation in Oosterhout samen zou moeten kunnen zetten? Aarzel niet en neem direct contact op met onze mediatior. Komt het erop neer dat mediation tijdens uw scheiding geen optie is? Dan heeft u ieder een eigen scheidingsadvocaat nodig.Ook daarvoor kunt u bij Kuppers Odekerken terecht.

Kom in contact

Tijdens uw scheiding helpen wij u graag als mediatior met juridische en financiële zaken en kennis omtrent de afwikkeling van uw scheiding. Conflicten tijdens een scheidingsproces ontstaan vaak door communicatieproblemen en de emoties van de partners. Met mediation in Oosterhout komen uw juridische en financiële belangen aan de orde en is er ruimte voor emoties. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ons kantoor is gevestigd nabij Oosterhout en staat volledig voor u klaar om u te ontzorgen wanneer u te maken krijgt met een scheiding. Neem contact op door te bellen of maak meteen een vrijblijvende afspraak.