Mediation in Gilze

Woont u in Gilze en heeft u behoefte aan mediation? Wij kunnen u helpen om op een goede manier uw scheiding af te wikkelen. In mediation is er ruimte voor ieders belangen. Het uitspreken van uw ideeën en wensen kan u dichter bij een gezamenlijke oplossing brengen wanneer u kiest voor mediation in Gilze. Dit kan een oplossing opleveren die optimaal is, omdat deze voor u beiden werkbaar is en daarom door u beiden gedragen wordt. Een oplossing die u samen met elkaar afspreekt zal ook gemakkelijker worden uitgevoerd, omdat er een gezamenlijk draagvlak voor bestaat. Dit is anders als de rechtbank een besluit moet nemen voor het geval dat u er samen niet uitkomt.

Wat is mediation?

Voor veel mensen in Gilze is mediation een relatief onbekend begrip. Mediation is de professionele bemiddeling tussen twee partijen die in een conflict zijn verwikkeld en dit niet meer zelf kunnen oplossen. Zoals ook tijdens een scheiding. Het kan een manier zijn om een uit de hand gelopen conflict op te lossen en onder deskundige begeleiding samen afspraken te maken over de gevolgen van de scheiding.

Kijk naar de toekomst

Samen met de advocaten van Küppers & Odekerken zit u om tafel om constructief en zonder vijandigheden te praten. Ieder legt zijn standpunten, belangen, gevoeligheden en pijnpunten op tafel. Met mediation in Gilze heeft u invloed op de einduitkomst. U gaat samen opzoek naar een oplossing, die meerwaarde heeft voor alle partijen. De mediation is succesvol als er een aanvaardbaar resultaat voor u beiden behaald wordt, ofwel: een oplossing waar ieder mee instemt. Bij mediation in Gilze draait alles erom dat u samen wilt kijken naar de toekomst en wilt werken aan het oplossen van het conflict.

Scheiden in vijf stappen

Wanneer u uw scheiding in goed overleg kan afwikkelen, dan scheelt u dat tijd en bespaart u geld. Zelfs als u een eigen onderneming heeft, kunt u met een mediator van Küppers & Odekerken al scheiden in vijf stappen. Dat kan doordat de mediators van Küppers & Odekerken tevens advocaat zijn. De onderlinge afspraken die u maakt kunnen direct worden bekrachtigd door de rechtbank. Hier ziet u welke stappen u samen moet (kunnen) zetten. Is mediation tijdens uw scheiding geen optie? Dan heeft u ieder een eigen scheidingsadvocaat nodig.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bij een scheiding helpen wij als mediators u graag met allerlei zaken omtrent de afwikkeling van uw scheiding. Conflicten ontstaan meestal door communicatieproblemen en de emoties van betrokkenen. Met mediation in Gilze kunt u zowel de juridische belangen als ook de emotionele standpunten op tafel leggen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van mediation in Gilze? Aarzel dan niet en neem contact op via 076 561 12 65 of maak meteen een afspraak.