mediator etten-leur

Mediation in Etten-Leur

Wilt u uw scheiding in goed overleg afwikkelen? Dan kan mediation in Etten-Leur de oplossing zijn! Wij kunnen u helpen om op een goede manier uw scheiding te regelen. Wij luisteren écht naar uw verhaal en zetten uw wensen op een rijtje. Tijdens mediation in Etten-Leur kijken wij vervolgens wat juridisch en financieel haalbaar is. Geen grote verhalen dus maar praktische en snelle oplossingen. Wij helpen u bovendien bij de communicatie tussen u en uw ex-partner. Het uitspreken van uw ideeën en wensen over de afwikkeling van uw scheiding brengt u dichterbij een gezamenlijke oplossing wanneer u kiest voor mediation in Etten-Leur. Küppers & Odekerken advocaten gaat altijd voor een optimale oplossing waar u beiden mee verder kunt.

Hoe werkt mediation?

Voor sommige mensen is mediation een relatief onbekend begrip. Met mediation in Etten-Leur zal er via professionele bemiddeling worden geprobeerd een vastgelopen afwikkeling van een echtscheiding tot een oplossing te brengen. Conflicten worden uitgesproken en duurzame oplossingen worden samen met u gezocht. Samen met een mediator nabij Etten-Leur gaat u een gesprek aan om uiteindelijk te komen tot een oplossingen voor u beiden.

Tijdens dit gesprek legt iedere partij zijn of haar standpunten en belangen op tafel. Met mediation in Etten-Leur kunt u samen met uw ex-partner sturen op de einduitkomst van uw scheiding. U gaat samen met de mediator op zoek naar een oplossing, die meerwaarde heeft voor alle partijen. De mediation is succesvol als er een acceptabel resultaat voor u beiden behaald wordt ofwel: een oplossing die ook houdbaar is in de toekomst en waarmee u verder kunt. Bij mediation in Etten-Leur draait alles om het kijken naar de toekomst, echter wordt daarbij de pijn uit het verleden ook een plaatsje gegeven als dat nodig is.

Uw scheiding regelen in vijf eenvoudige stappen

Als u uw scheiding in goed overleg kan en wilt afwikkelen, dan scheelt dat u en uw ex-partner tijd en bespaart u geld. Ook als u (beiden) een eigen onderneming heeft, kunt u met een mediator van Küppers & Odekerken al scheiden in vijf stappen. De onderlinge afspraken die u maakt kunnen direct worden bekrachtigd door de rechtbank. Heeft u vragen over de stappen die u samen zou kunnen zetten? Aarzel niet en neem direct contact op. Is mediation in Etten-Leur tijdens uw scheiding geen optie? Dan heeft u ieder een eigen scheidingsadvocaat nodig.Ook hiervoor kunt u terecht bij Küppers en Odekerken advocaten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bij een scheiding helpen wij als mediator u graag met diverse zaken omtrent de afwikkeling van de scheiding. Conflicten tijdens dit proces ontstaan meestal door communicatieproblemen en de emoties van betrokkenen. Met mediation in Etten-Leur kunt u zowel uw juridische belangen als uw emoties bespreekbaar maken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ons kantoor is gevestigd nabij Etten-Leur. Wij staan voor u klaar wanneer u uw scheiding goed wilt afwikkelen door middel van mediation. Neem contact op via 076 561 12 65 of maak meteen een afspraak.

 

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

mediation etten-leur
Type hier uw naam alstublieft
Invalid Input
Type hier uw e-mail adres waarop wij u kunnen bereiken
Invalid Input
Invalid Input
Ik ben geen robot Refresh Invalid Input

 • Küppers & Odekerken Advocaten

  Ginnekenweg 185

  4835 NA Breda

  T 076-5611265

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  kuppersodekerken.nl