Mediation in Brabant

Mediation in Brabant helpt u om samen met uw ex-partner te zoeken naar een oplossing. Wij helpen u keuzes te maken die horen bij een andere toekomst. Als mediators zijn wij onpartijdig en zorgen we ervoor dat het belang van beiden partijen wordt behartigd. Daarbij informeren wij u op juridisch en financieel gebied. Het uitspreken van uw ideeën en wensen over de afwikkeling van uw scheiding brengt u dichter bij een gezamenlijke oplossing wanneer u kiest voor mediation in Brabant. Küppers & Odekerken advocaten streeft altijd naar een optimale oplossing waarmee u in de toekomst verder kunt.

Wat is mediation?

Bij mediation in Brabant komt u samen tot afspraken onder begeleiding van een mediator. Bijvoorbeeld over de kinderen, over de bijdrage die u voor hen gaat betalen of voor uw ex partner of over de verdeling van het vermogen. Een mediator in Brabant zorgt ervoor dat u het scheidingsproces juridisch, fiscaal, financieel én emotioneel op de best mogelijke manier afrondt. Zeker wanneer er kinderen in het spel zijn, is het belangrijk om te blijven communiceren met elkaar. Zo voorkomt u dat er een conflict waar de kinderen last van krijgen. Küppers en Odekerken advocaten bemiddelt tijdens mediation in Brabant op een manier waarmee u op een goede en redelijke manier met elkaar in overleg blijft. Zo komt u tot afspraken waar u beiden achter staat.

De mediator van Küppers & Odekerken begeleidt u van het begin tot het eind bij het maken van afspraken. Ook stelt zij het convenant en eventueel het ouderschapsplan voor u op. Verder zorgt de mediator voor het indienen van het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank.

Scheiden in vijf stappen met mediation

Bespaar tijd én geld wanneer u kiest voor mediation in Brabant. Ook wanneer u beiden een eigen onderneming heeft, kunnen wij u helpen. Dit kan in vijf eenvoudige stappen. Alle afspraken die u onderling maakt kunnen direct worden bekrachtigd door de rechtbank. Heeft u vragen over de stappen die u met mediation in Noord-Brabant samen zou kunnen zetten? Aarzel niet en neem direct contact op met onze mediatior. Scheiden met mediation geen optie? Dan heeft u ieder een eigen scheidingsadvocaat nodig. Ook dat kan via Küppers en Odekerken advocaten.

Maak een vrijblijvende afspraak

Tijdens uw scheiding helpen wij u graag als mediatior met diverse juridische en financiële zaken en kennis omtrent de afwikkeling van uw scheiding. Conflicten tijdens een scheidingsproces ontstaan vaak door communicatieproblemen en emoties van de partners. Met mediation in Brabant komen uw juridische en financiële belangen aan de orde en is er ruimte voor emoties. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ons kantoor is gevestigd in Breda, Noord-Brabant en wij staan volledig voor u klaar om u te ontzorgen wanneer u te maken krijgt met een scheiding. Neem contact op door te bellen of maak meteen een vrijblijvende afspraak.