Slide background

MEER WETEN?

Lezen!

Artikelen die aan het denken zetten. Blogs die je scherp houden. Stukken die iedereen zou moeten lezen. Over huizen, kinderen, nieuwe en oude liefdes, leven en dood en alles daar tussenin. We schrijven én delen ze graag omdat we zeker weten dat u er wijzer van wordt. Hier vindt u een selectie die het lezen waard is. En waar niks menselijks vreemd is…

Wat is nu écht rekening houden met je kind tijdens een echtscheiding?

Kind-van.zonder
Wat is nu écht rekening houden met je kind tijdens een echtscheiding? Jarenlang discussiëren met elkaar over opvoedkundige zaken is het in ieder geval niet. Maar wat dan wel? 
 
"Het is in het belang van ons kind dat..." - Bij een echtscheiding is dit de meest gehoorde uitspraak van zowel vader als moeder. Begrijpelijk. Je wilt tenslotte ook écht het beste voor je kind, ondanks de situatie. 
 
De praktijk blijkt hardnekkiger, helemaal wanneer de spanning oploopt.
 
Als strategische gids en ervaren mediators werken we bij Küppers & Odekerken Advocaten mee aan het échte belang van het kind: lucht en ruimte in de relatie creëren. Leren om verschillende belangen te respecteren. De relatie tussen vader, kind en moeder laten zijn zoals die mag zijn. 
 
Het kind én beide ouders de ruimte geven om opnieuw een relatie met elkaar op te bouwen. Eigenlijk gewoon zoals het hoort. 
 
Dat is pas rekening houden met je kind. 
 
Weer lucht in de relatie. 
 
U bent ondernemer en gaat scheiden!
Nooit gedacht dat het zover zou komen...
 • Küppers & Odekerken Advocaten

  Ginnekenweg 185

  4835 NA Breda

  T 076-5611265

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  kuppersodekerken.nl