Slide background

MEER WETEN?

Lezen!

Artikelen die aan het denken zetten. Blogs die je scherp houden. Stukken die iedereen zou moeten lezen. Over huizen, kinderen, nieuwe en oude liefdes, leven en dood en alles daar tussenin. We schrijven én delen ze graag omdat we zeker weten dat u er wijzer van wordt. Hier vindt u een selectie die het lezen waard is. En waar niks menselijks vreemd is…

Nooit gedacht dat het zover zou komen...

Onderste-uit-de-kan.zonder

“Nooit gedacht dat het zover zou komen. Wij zouden er wel uitkomen. Wij zouden dit als volwassenen gaan regelen. Toch? Niets bleek minder waar.”

Ex partners zijn vaak onzeker over de toekomst. Onzeker over waar zij na de scheiding terecht komen, kunnen ze wel in de buurt blijven wonen waar ze vroeger woonden.

Onzeker over het geld dat ze te besteden hebben: kunnen ze na de scheiding nog wel rondkomen.

Dit maakt vaak dat ze in het eerste zakelijke gesprek met hun ex-partner de emotie de overhand heeft en het belang van de ander uit het oog wordt verloren.

Het is de kunst om de rust terug te brengen door oplossingen aan te dragen uit de mogelijkheden die er zijn. Dat is waar het om draait en waar beiden verder mee kunnen. Weer vooruit kijken! 

Wat is nu écht rekening houden met je kind tijdens...
Koop nieuwe woning tijdens echtscheidingsprocedure
 • Küppers & Odekerken Advocaten

  Ginnekenweg 185

  4835 NA Breda

  T 076-5611265

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  kuppersodekerken.nl