Linda Küppers is nieuw teamlid van LawCare

preview

Als advocaat heb je vaak stress. Soms van zaken, soms van kantooraangelegenheden. Ook verwacht men constante scherpte, betrokkenheid en bereikbaarheid. Als het dan om wat voor reden dan ook, privé of op het werk, wat minder gaat dan kan het lastig zijn om dit met iemand in je omgeving of op kantoor te bespreken of om hulp te vragen. Soms wil je gewoon even met iemand sparren.

Nieuwe leden team LawCare mei 2021

Het team LawCare bestaat uit (oud-)advocaten met veel beroeps- en levenservaring die begrijpen hoe het er in de advocatuur aan toe gaat en getraind zijn om onbevooroordeeld een vertrouwelijk gesprek aan te gaan. Naast advocaten, kunnen ook familieleden en kantoorgenoten van advocaten bij het team vertrouwenspersonen terecht. Het team LawCare is onlangs uitgebreid met zeven advocaten: Marijn Dieleman, Dylan Griffiths, Linda Küppers-van Duivenboden, Anke Mulder, Yvonne Nijhuis, Maya Perfors en Annelies Sennef. Zij hebben net als hun collega-vertrouwenspersonen een speciale training gevolgd om een luisterend oor te kunnen bieden aan advocaten die vertrouwelijk willen sparren met een ervaren vakgenoot. Het team LawCare opereert onafhankelijk en volledig zelfstandig. De gesprekken met de vertrouwenspersonen zijn vertrouwelijk, worden nergens vastgelegd en niet gedeeld met derden (waaronder de NOvA).

Koop nieuwe woning tijdens echtscheidingsprocedure