Slide background

MEER WETEN?

Lezen!

Artikelen die aan het denken zetten. Blogs die je scherp houden. Stukken die iedereen zou moeten lezen. Over huizen, kinderen, nieuwe en oude liefdes, leven en dood en alles daar tussenin. We schrijven én delen ze graag omdat we zeker weten dat u er wijzer van wordt. Hier vindt u een selectie die het lezen waard is. En waar niks menselijks vreemd is…

Küppers & Odekerken tijdens Covid 19

images

Küppers & Odekerken Advocaten heeft ook maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit betekent dat er op dit moment geen besprekingen meer op kantoor plaatsvinden. Wel bieden wij de mogelijkheid om naast e-mail en telefonisch contact een afspraak op afstand via beeldbellen met u te maken. Neem hierover gerust contact met ons op.

 

Bovendien verlenen wij aan mensen die (nog) geen cliënt van ons kantoor zijn de extra service om geheel vrijblijvend contact met ons kantoor op te nemen voor advies omtrent bestaande regelingen uit een convenant en ouderschapsplan die niet worden nagekomen of waarover discussie bestaat, voor advies omtrent een nog niet gestarte echtscheiding of voor een second opinion in een reeds opgestart echtscheidingstraject.

 

Wij nemen graag de tijd voor u, omdat wij willen voorkomen dat zaken onder de huidige omstandigheden onnodig escaleren. De ervaring leert dat met een klein beetje sturing leed voorkomen wordt. 

 

Uit Elkaar dichtbundel voor kinderen
Partneralimentatie en vermindering van inkomen doo...

Related Posts

 • Küppers & Odekerken Advocaten

  Ginnekenweg 185

  4835 NA Breda

  T 076-5611265

  F 076-5656289

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  kuppersodekerken.nl