Echtscheidingsadvocaat in Breda

Het is nooit een makkelijke beslissing om uit elkaar te gaan en om allebei een andere kant op te gaan in het leven. Verschillende vragen spoken door uw hoofd.

• Weet u zeker dat het echt niet meer goed komt?
  • Hoe ziet uw leven er straks dan uit?

Het is volkomen normaal dat deze vragen door uw hoofd spoken aan het begin van het proces wanneer u een scheiding gaat aanvragen. Bent u op zoek naar een echtscheidingsadvocaat in Breda? Wij van Küppers & Odekerken scheppen vanaf het allereerste gesprek helderheid over het traject en de kosten van een scheiding aanvragenDit stappenplan over een scheiding helpt u op weg.

De beste oplossing

De oplossing die u op lange termijn het meeste geluk brengt is altijd de beste. Staat u voor een scheiding waarbij kinderen, uw onderneming(en) of vermogens betrokken zijn? Een gemakkelijke oplossing bestaat dan niet. De beste wel. Dat is de oplossing die u op lange termijn het meeste geluk brengt.

Neem contact op

Maak een afspraak en vertel ons uw verhaal. Wij, als uw echtscheidingsadvocaat in Breda, scheppen rust in uw hoofd door scenario’s door te spreken. Zijn kraakhelder over het proces én de financiën. En brengen zonder omwegen uw opties in kaart. Vrijblijvend. Want als we érgens in geloven bij Küppers & Odekerken, dan is het wel uw kans op geluk.

De kosten van een scheiding

Iedere scheiding is uniek. Wat uw scheiding kost, kunnen we dan ook niet glashard stellen. Over ons tarief zijn we wel duidelijk. Dat bedraagt € 238,98 per uur all-in. Want kantoorkosten en andere verborgen opslagen? Daar geloven we niet in bij Küppers & Odekerken.